K.O.I KANPAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij K.O.I Kanpai. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 19:29 Best prima eten. Ook goed verpakt. Wel heel erg duur voor wat het is.
19 apr 2024 om 21:43 Komen hier al sinds het bestaan ervan. Blijft heerlijk!
14 apr 2024 om 22:11 I love how the food comes organized and always warm the service is 5 stars only the delivery time needs to be improved
4 apr 2024 om 22:04 Heerlijk eten en goeie hoeveelheden. Geslaagde maaltijd elke keer weer.
16 mrt 2024 om 11:20 Slechte bezorging: met verkeerde bestelling. Gerecht was kpud bij aankomst na 2e poging. Dik 20 euro voor een baal rijst met gebakken ei. Rijst was lekker daarom wel 1 ster!
10 mrt 2024 om 10:43 Goede service, lekker eten
24 feb 2024 om 23:10 Wat was dit een verrassing! Zaterdagavond, tonkotsu ramen erbij en genieten maar. Ga hier zeker weer bestellen.
16 feb 2024 om 16:16 Ondanks de problemen met thuisbezorgd heb ik heerlijk gegeten. Goed vers medium pittig is al erg pittig is eigenlijk niet nodig. Echt genoten en goede service.
14 feb 2024 om 19:33 Iemand tipte me om hier te bestellen. Wat heb ik fantastisch goed gegeten. Heerlijk warm,verse groenten en echt goed op smaak. Heb echt genoten! Ik bestel hier zeker weer!!!!
14 feb 2024 om 7:56 Best lekker, maar echt veel te duur voor wat je krijgt. Bijna 30 euro pp kwijt en daarna hadden we nog steeds honger